tirsdag den 28. oktober 2014

Rikki Tikki Company vinder...



Hverdagen sneg sig ind på mig og før jeg fik set mig om gik vi over til vintertid, og hvad er mere rammende for denne kolde tid vi nu går ind i, end at putte sig under en dejlig varm dyne i det fineste sengetøj.

Inden jeg afslører vinderen, vil jeg takke alle jer, der ville være med i denne fine give away. Tak for de mange kommentarer. Det har været spændende at se og læse om alle jeres favoritter, og jeg har fået øjnene op for andre af de smukke designs. Ikke mindst en stor tak til Rikki Tikki Company.

- og nu til vinderen, som kan glæde sig til et valgfrist sæt sengetøj fra Rikki Tikki Company. Tillykke til Tina - vil du venligst sende mig en mail, så sørger jeg for at du får tilsendt det ønskede sæt.

Om end jeg gerne ville, kunne jeg ikke forære jer alle et flot sæt sengetøj, men i stedet kan jeg glæde jer med at Rikki Tikki Company har udsalg på  mange af deres sengesæt, og man kan spare op til 40% - se bare her . Jeg kunne i hvert fald nemt blive fristet af de flotte designs... 

søndag den 26. oktober 2014

Milk Copenhagen event

 Læsestof til mor og den fineste maske til pigerne
Det smukkeste print fra Milk Copenhagen
Det fine resultat af Karlas krearier
pels / print / pallietter

Hygge med Amiras skønne piger

I sidste weekend var jeg inviteret til et skønt blogevent med det danske børnetøjsmærke Milk Copenhagen. Det var en formiddag i selskab med de sødeste bloggere og deres børn. Jeg havde vanen tro taget Karla med, og hun hyggede sig med at kreere de fineste kastanjefigurer, alt imens jeg sugede til mig af inspiration og krydsede af på min indre ønskeliste til pigernes efterårsgarderobe.

Jeg har tidligere købt Milk Copenhagen til begge piger; både online via deres webshop og for nylig afholdte jeg mit første homeshoppingevent - så det var et dejligt gensyn med de i alt 120 styles fra AW14 kollektionen. Det var især spændende at høre Trine fortælle om sine tanker bag designet; mode i børnehøjde, hvor alt er tilladt og priserne er på et niveau, hvor alle kan være med - og som hun siger "hos Milk Copenhagen betaler man ikke for et dyrt navn, men for god kvalitet og moderigtigt tøj med kant."

Universet spænder bredt og rummer alt fra casual sweats, glamour, pailletter, camouflage, fine prints, varmt overtøj og blødt undertøj og nattøj. Jeg forelskede mig blandt andet i den lækreste vinterjakke til Karla, og jeg har shoppet den fine Smilla t-shirt til begge piger.

En af de absolutte fordele ved Milk Copenhagen er - foruden de fornuftige priser - at hele kollektionen kan sammensættes på kryds og tværs, hvilket er smart når ens 3-årige gerne selv vil vælge tøj om morgenen... Netop det er en af grundideerne bag konceptet; børn skal være børn, og skal kunne klæde sig på efter deres egne præmisser - om det er sødt, sjovt, skævt, hyggeligt eller sejt...
 
Hvis I skulle have lyst til at se mere til MILK Copenhagen er de at finde på både facebook og instagram.

tirsdag den 21. oktober 2014

Sunde snacks til dig




De fleste kender Karen Volf fra småkager og kammerjunker (mine yndlings!), men Karen Volf har netop lanceret en sund nyhed: Rugsnack; en lækker sprød snack lavet på rug og fuldkorn. Rugsnacks fås i to varianter; en med klassisk smag af havsalt og hørfrø og en mere spicy udgave med hvidløg og urter. 
 
Med højt indhold af gode kostfibre, færre kalorier og mindre fedt kan Rugsnacks nydes med god samvittighed. De er gode til at tilfredsstille den lille sult sidst på eftermiddagen - herhjemme bliver de spist med velbehag af både børn og voksne, og om aftenen kan de nydes med et glas vin - som her på en ganske alminde mandag aften...

De smager også fantastisk med en portion lækker dip, fx denne guacamole dip, som jeg lavede i weekenden. Se Karen Volfs hjemmeside for flere opskrifter og nyheder.

Guacamole Dip
2 dl skyr
2-3 avocado, modne
1-2 fed hvidløg, presset
Frisk chili, efter smag
1 tsk ahorn sirup
Salt og peber
Mos avocadoerne og rør dem sammen med skyr og sirup. Tilsæt hvidløg og finthakket chili og smag til med salt og peber.

Kunne du også tænke dig at smage de sunde snacks? 
Jeg har fornøjelsen af at glæde ikke færre end 100 af mine søde læsere med smagsprøver af de nye Rugsnacks. Alt hvad du skal gøre er at klikke på dette LINK og skrive dine informationer i felterne, så vil du få leveret begge varianter.

Oplysningerne bliver naturligvis ikke brugt til andet end det, der er tiltænkt, nemlig at sende smagsprøver af sted. Oplysningerne slettes efterfølgende. 

mandag den 20. oktober 2014

New In


Den er egentlig ikke helt ny, men det er en af de bedste anskaffelser til garderoben dette efterår. Den lækre efterårsstrik Ebba Knit Tunic fra Black Swan. Jeg er nærmest flyttet ind i den, så behagelig er den - og så er den lige så blød og lækker, som den ser ud. Den er super enkel, og alligevel med de velkendte Black Swan detaljer, der gør hele forskellen. Jeg er vild med de grove lynlåse, som understreger den grove strik, og det passer perfekt til tykke strømpebukser og min yndlingsstøvlet med en lille hæl, der giver lidt længere ben...

Den faste læser ved, at jeg er trofast Black Swan kunde og værtinde - og om det er forårs- eller efterårskollektionen gør ingen forskel, og denne kollektion er bestemt ingen undtagelse. Udover den varme striktunika er jeg faldet for Eva Lace dress med den lækre coatede blonde, som Trine har stylet super flot! Jeg var nemlig i tvivl om den kunne bruges til hverdagsbrug, men Trine har stylet den på en overbevisende måde, og havde jeg ikke allerede klikket den hjem, var den røget i kurven. Se selv hvordan hun får det til at se så legende let - og alligevel super tjekket ud.

fredag den 17. oktober 2014

Give away // Rikki Tikki Company


I sidste uge viste jeg lidt nyt fra vores soveværelse, som for tiden undergår en lille make over. En af de mange nyanskaffelser er det lækre sengetøj fra Susanne Schjerning, som er noget af det blødeste - og som oveni købet har en easy-care finish, hvilket gør at det krøller minimalt.

Trænger du også til at opgradere soveværelset eller drømmer du bare om at falde i søvn i lækkert blødt sengetøj - så har jeg fornøjelsen af, i samarbejde med Rikki Tikki Company, at udlodde to sæt sengetøj efter eget valg til en heldig læser. Mærkerne du kan vælge blandt er JUST, Casa de Luxe og Susanne Schjerning. Der er utrolig mange flotte designs at vælge mellem, men nogle af mine favoritter er disse; Feathers by JUST, Dots by Casa de Luxe og Bloom by Susanne Schjerning. Hvilket vil du mon vælge...?

For at deltage skal du følge mig på bloglovin og linke herunder til det sæt, du gerne vil vinde. Du kan finde de forskellige sæt her. Huske også at nævne om du skal bruge normal eller ekstra længde. Du må også gerne følge både mig på instagram - dette er dog ikke et krav.

Du er også velkommen til at følge Rikki Tikki Company på deres facebookside , hvor du kan læse om deres nyheder og deltage i flere konkurrencer.

Jeg trækker den heldige vinder om  præcis en uge, dvs fredag den 24.10.2014 kl.21. 

onsdag den 15. oktober 2014

Uhmmm æblecrumble


Hvad er bedre på sådan en regnvåd efterårsdag end at hygge indendørs med hjemmebag. Vi har stadig mange æbler tilbage i haven, så det blev til en lynhurtig, men vildt lækker æblecrumble. Denne opskrift er med ristede hasselnødder og kokos, som giver et ekstra pift:

Opskrift på æblecrumble: 


Det skal du bruge:

Dej:
150 g smør
150 g hvedemel
50 g kokosmel
50 g havregryn
2 spsk. sukker


Fyld:
5-6 æbler
4 spsk. sukker
2 spsk. kanel
100 g ristede hasselnødder


Sådan gør du:
Bland alle ingredienser til dejen. Jeg bruger fingrene, men man kan med fordel bruge en foodprocessor eller blender. Æblerne skæres i grove stykker og vendes i sukker og kanel. Læg æblerne i en smurt tærteform. Hak hasselnødder groft og rist dem på en varm pande, og drys dem over æblerne. Fordel smuldredejen ovenpå, og bag kagen i ovnen i 20-25 minutter ved 225°. Den er færdig når dejen er sprød og gylden. Serveres med creme fraiche, et violá. Enjoy!

søndag den 12. oktober 2014

Hej efterår // Reima rabatkode


Det har været den skønneste efterårsdag i dag med masser af solskin. Vi har nydt haven, der er blevet gynget, ryddet op i legehuset og flyttet havemøblerne ind. Efteråret er faktisk min favorit årstid; jeg elsker farvernes skiften, træerne, bladene - og når solen skinner som i dag, er det jo helt fantastisk.

Karla er for længst hoppet i sit varme fleecesæt fra Reima bestående af jakke og tilhørende bukser. Vi bruger sættet på en dag som i dag, hvor det er for lunt til vinterjakken - og på de kolde vinterdage bruger vi det under flyverdragten, som et ekstra lag. 

Har I også har brug for et ekstra lag til efteråret eller mangler I at få vintergarderoben i hus, har jeg fået en rabatkode til jer; brug rabatkoden itasalbum og få 10% på dit næste køb på Reimas hjemmeside.

mandag den 6. oktober 2014

Milk Copenhagen 20 %

 
Jeg vil lige tippe om alletiders kup. Det lækre børnetøjs mæke Milk Copenhagen har lanceret en virkelig flot og lækker efterårskollektion - men ikke nok med det, de giver til og med onsdag 20% på deres basis t-shirts og leggins.
 
Tilbuddet gælder selvfølgelig på deres hjemmeside, men også ved køb hos en konsulent, og hvis du - som jeg - syntes det er rart at se og røre, er du meget velkommen hos mig i morgen aften, tirsdag d.7.10. Jeg har inviteret en Milk konsulent, som vil præsentere den nye kollektion. Det er ganske uforpligtende, og jeg har før afholdt lignende shoppeaftner  - dog ikke børnetøj - men som du kan se er det både sjovt og nemt...

søndag den 5. oktober 2014

Nyt til soveværelset



Der sker løbende lidt ændringer her på matriklen, men soveværelset har længe været nedprioriteret - til fordel for andre projekter, både dette og dette, hvor min kære kæreste har ageret håndværker og udført mine mange ideer. Men nogle gange skal der dog ikke så meget til, som for eksempel dette flotte sengetøj.

Jeg er helt vild Susanne Schjernings design, og Happy Horse i særdeleshed, da det smukke print og de afdæmpede gråtoner i alt sin enkelthed giver en fornemmelse af ro. Et flot sæt sengetøj er desuden vigtigt for mig, da vi bruger ikke sengetæppe. Sengetøjet er i øvrigt noget af det blødeste, og så har det den store fordel at der er lynlås - en hverdags luksus, som jeg påskønner. 

Kunne du også bruge lidt nyt til soveværelset, så følg med her på bloggen, da jeg snart skyder en give away i gang med et sæt valgfrit sengetøj fra Rikki Tikki Company.

onsdag den 1. oktober 2014

De to her


I weekenden lokkede jeg pigerne til et lille fotoshoot, og jeg blev helt varm om hjertet, da jeg så resultaterne: De to her; mine to piger. Den ene lille og fræk - og min egen. Den anden følsom og hengiven, men kun til 'låns', selvom jeg ikke føler det sådan. Jeg har skrevet om det før, men det betyder meget for mig at se den tætte relation mellem Karla og hendes storesøster - som hun selvfølgelig bliver kaldt, selvom de kun er halvsøstre. I øjeblikket kører vi desværre af forskellige årsager en 4-10 ordring, hvilket betyder at Karla kun ser sin storesøster 4 dage ud af 14. Selvom det selvfølgelig er Frederikke der lider det største afsavn i forhold til at se sin far og (halv) søster så lidt, gør det mig alligevel ondt at se, hvor meget Karla savner sin storesøster. På trods af både aldersforskel og søskenderelation har de et tæt bånd, og Frederikke er en fantastisk storesøster for Karla.

Begge piger er i Limited By NameIt. Den lækre vamsede Nitluina strik med henholdsvis sølv- og guldglimmer er et kæmpe hit hos begge piger. Karla kan på trods sine kun 3,5 år passe en 110, så det lækre Limited By NameIt er ikke kun forbeholdt storesøster. Det er vist tydeligt at se, at hun er stolt!